نوع مقاله : مقاله اصیل
نویسندگان
1 کارشناس تغذیه، بیمارستان شهید رحیمی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد
2 استادیار گروه آمار زیستی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی همدان
3 مربی گروه بهداشت حرفهای، مرکز تحقیقات و ارتقای سلامت خلیج فارس، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، بندرعباس
4 مربی گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت و تغذیه، مرکز تحقیقات بهداشت تغذیه (NHRC)، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد
5 مربی گروه بهداشت عمومی، دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات بهداشت تغذیه (NHRC)، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد
6 کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت و تغذیه، مرکز تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد
چکیده
کلیدواژهها